• ADRESA Calea Șurii Mici nr.70 Sibiu
 • Contact 0723.265051 sau 0748.228955

Proiectul West Side Park Residence Sibiu

West Side Park Residence se extinde – Apartamente la prețuri competitive în Sibiu

Ansamblul rezidențial aflat la aproximativ 2,4 kilometri de centrul Sibiului, continuă dezvoltarea vă oferă 64 apartamente cu două și trei camere cu balcon, la prețuri începând de la 46.640 euro. Acestea beneficiază de loc de parcare, iar blocurile sunt dotate cu lift. Copiii vor avea la dispoziție un loc de joacă în West Side Park Residence.

               O casa nouă este un vis împlinit, însă este foarte important ca visul acesta să-l trăiești zi de zi. De aceea, conteaza unde alegi să locuiești: într-un cartier, într-un ansamblu rezidențial nou unde să ajungi foarte ușor, care să fie amplasat într-o zonă liniștită și care să nu fie aglomerată. West Side Park Residence îndeplinește toate aceste condiții.  Este situat la 2,4 kilometri de Piața Mare, pe Calea Șurii Mici, la 500 de metri după ce traversezi noul viaduct. Accesul se poate face foarte ușor și asta fără ca să pierdeți foarte mult timp în trafic. Suntem la nici cinci minute distanță de Zona Industrială de Vest și foarte aproape de locația viitorului Spital Județean al Sibiului.
west4

Trei tipuri de apartamente

West Side Park Residence Sibiu oferă următoarele tipuri de apartamente:
Apartamente Confort – două camere cu balcon (47,3 mp utili)/Apartamentele noastre cu două camere sunt ideale pentru toate nevoile: și pentru familii, și pentru cupluri tinere, și pentru studenți, dar și pentru persoane care își doresc să locuiască singure. Sunt prevăzute cu balcon, precum și cu o baie cu o suprafață rezonabilă.
Structurare: un hol de 3,6 mp la intrare, un living+bucătărie de 27,5 mp, o baie de 4,2 mp, un dormitor de 12 mp și un balcon de 4,2mp. Acestea se regăsesc la etajele 1, 2 și 3.
Confort LUX – trei camere cu două balcoane (59,5 mp utili) –Apartamentele cu trei camere sunt ideale pentru o familiile cu copii sau pentru cupluri tinere. Se disting prin spațiile foarte generoase, dar și prin faptul că dormitorul matrimonial are baie proprie. Cele două balcoane, oferă și ele un avantaj extrem de important.
Structurare: un hol de 2,2 mp la intrare, living+bucătărie de 25,5 mp, o baie de 4,5 mp, un dormitor matrimonial de 12 mp care are o baie proprie de 2,5mp. De asemenea mai este amenajat încă un dormitor de 12 mp. Două balcoane generoase cu suprafețe de 8 mp fiecare completează acest tip de apartamente situate la etajele 1, 2 și 3.
Penthouse LUX – trei camere cu terasă (59,5 mp) – Apartamentele de la ultimul etaj se remarcă prin suprafața generoasă, compartimentare și mai ales printr-o terasă circulabilă mare. De asemenea, priveliștea este superbă: Poți admira atât munții din depărtare cât și orașul.
Structurare: Un hol de 5 mp la intrare, living+bucătărie de 23,5 mp, dormitor matrimonial de 12,5 mp, dormitor de 12 mp, o baie mică de 2,5 mp și o baie mare de 4,4 mp. Terasa circulabilă de 45,1mp, completează aceste frumoase apartamente situate la etajul retras.
west

Facilități multiple și lift

Apartamentele pe care le construim în cele două noi imobile vor avea toate utilitățile asigurate, apă, gaz, canalizare, electricitate, cablu TV și fibră optică. Imobilele beneficiază de loc de parcare inclus în preț și sunt dotate cu lift. Luminoase și spațioase, apartamentele sunt structurate, gândite și echipate astfel încat să răspundă nevoilor unui stil de viață modern. Imobilele au regim înalțime Parter + 3 etaje + Etaj Retras. La parter vor funcționa spații comerciale. Calitatea ne reprezintă și tocmai din acest motiv suntem atenți la alegerea celor mai buni furnizori de materiale pentru construcția imobilelor printre care amintim de Rehau, Baumit, Knauf, Hasit, Bilka, Rocas și Ceresit.
west2

Predarea apartamentelor

Apartamentele se predau la stadiul de alb, cu pereți tencuiți, gletuiți, un strat de vopsea lavabilă, balcoane placate cu granit, centrală, calorifere,videointerfon și un loc de parcare. Amenajarile exterioare se compun din două căi de acces, drumuri interioare, parcări marcate, iluminat exterior, zonă verde cu gazon rulou, arbuști și plante ornamentale precum și instalație automata de irigare prevazută cu springlere. Termenul de finalizare al celor două imobile este luna noiembrie a anului 2020.  Reprezentanții dezvoltatorului vă stau la dispoziție oricând cu detalii și lămuriri legate de proiectul West Side Park Residence Sibiu. Îi puteți contacta pe www.westsideresidence.ro sau la numărul de telefon 0748228955.

Prețuri accesibile

Fiecare apartament beneficiază de un loc de parcare gratuit. Se acceptă achiziția prin Credit Ipotecar sau PRIMA CASĂ, iar avansul minim este de zece la sută.
 – Apartament două camere : 46.640 euro – TVA 5 % Inclus
– Apartament trei camere: 60.260 euro – TVA 5% Inclus
– Apartament trei camere + terasă: 71.760 euro – TVA  5 % Inclus
 • Confort – două camere cu balcon Promovat
  PREȚ 46,640 
  Compare
  Confort – două camere cu balcon
  Start from 46,640 
  Calea Surii Mici 70

  Apartamentele noastre cu două camere sunt ideale pentru toate nevoile: și pentru familii, și…

  47,3 mp utlil m2 Suprafață 1 Dormitoare 1 Băi
 • Confort LUX – trei camere cu două balcoane Promovat
  PREȚ 60,260 
  Compare
  Confort LUX – trei camere cu două balcoane
  Start from 60,260 
  Calea Șurii Mici nr.70

  Apartamentele cu trei camere sunt ideale pentru o familiile cu copii sau pentru cupluri…

  59,5 mp utili m2 Suprafață 2 Dormitoare 2 Băi
 • Penthouse LUX – trei camere cu terasă Promovat
  PREȚ 71,760 
  Compare
  Penthouse LUX – trei camere cu terasă
  Start from 71,760 
  Calea Șurii Mici nr. 70

  Apartamentele de la ultimul etaj se remarcă prin suprafața generoasă, compartimentare și mai ales…

  59,5 mp utili m2 Suprafață 2 Dormitoare 2 Băi
You have already added 0 property

Login

Register

Login Account

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Invaild email address.